YSL L’Homme Cologne Bleue

Submergeix-te en la frescor d’una fragància magnètica. Una frescor lliure i vigoritzant per a un home amb elegància fresca i informal.

Submergeix-te en la frescor del nou eau de toilette per a home d’Yves Saint Laurent. Refrescant i vigoritzant, provocarà calfreds al seu pas. Immediatament sensual i intrigant, aquesta fragància és tan energitzant com submergir-se en una piscina freda mentre et trasllades a la llibertat de l’oceà. A la sortida, la seva frescor desperta els teus sentits. Una essència cítrica – amb taronja sanguina, raïm, mandarina i bergamota com una potent toc d’atenció – que contrasta amb un toc de pebre negre i cardamom.

Suau, controlada i composta, apareix una barreja de poma, gerani, farigola i espígol que et convida a relaxar-te una mica. I després, la màgia del Concorde Marí, tan fresc com l’aigua que et esquitxa per sorpresa quan algú es tira a la piscina a prop teu. Tot això, sostingut per l’essència de la fusta de cedre, que aporta un sentit d’elegància i sensualitat. Un home complet; L’essència de sàndal i el pàtxuli completen una experiència magnètica.

No Comments Yet

Comments are closed