TOTAL REVITALIZER EYE DE SHISEIDO: UNA MIRADA JOVE

La mirada, juntament amb els llavis, és un dels punts més oblidats en l’estètica masculina. I, probablement, el més important. Una mirada neta dóna un aspecte radiant. Per contra, les arrugues i les ulleres a la zona ocular atorguen una aparença de cansament i vellesa difícil d’equilibrar.

Per aconseguir aquest aspecte net i descansat, Shiseido ha desenvolupat Total Revitalizer Eye de Shiseido Men. El seu fonament descansa en les injeccions d’àcid hialurònic. Això permet tractar arrugues, flacciditat i ulleres, les tres principals causes que aporten un aspecte envellit a la cara.

Partint de la base que científics de Shiseido han determinat que la pèrdua de fermesa és un dels factors principals de l’envelliment, la capacitat d’aquest producte per evitar la flacciditat es basa en el seu treball sobre les zones internes de la pell. Estimula la producció d’àcid hialurònic i de col·lagen, processos naturals fonamentals per comptar amb una bona salut cutània.

Gràcies als derivats de la vitamina C i E, estimula la circulació a la zona del contorn dels ulls. Un dels seus compostos (Damage Defense Complex), aconsegueix retenir la hidratació i per tant efectes que són visibles de forma pràcticament immediata. Convé aplicar dues vegades al dia: al aixecar-se i abans d’anar-nos al llit.

Cal recordar que els tractaments per al contorn d’ulls cal aplicar-los de forma molt tènue voltant de l’ull, però no en les borses. És a dir, sobre l’os, a la part baixa de l’ull, i per sobre de la parpella. Aquest producte és dens, però no oliós. S’absorbeix amb facilitat.

No Comments Yet

Comments are closed