CLUB FACIAL T’AJUDA

BASES LEGALS

 

Grupo BOMARI, com a representant de las marques comercials Perfumeries FACIAL, Hnos. Martín i Crimart, i amb ubicació a Plaça del Nou nº3, 08038 Barcelona, posa a disposició dels seus clients un club de fidelització, sota el nom de CLUB FACIAL T’AJUDA i amb el programa que es descriu a continuació:

 

 1. Per a formar part del CLUB FACIAL T’AJUDA, els clients han de donar-se d’alta a través del formularis d’inscripció que trobaran a les botigues del Grup Bomari, o a través de la pàgina web (perfumeriesfacial.com), omplint els camps obligatoris. Deuran ser majors de 18 anys i tenir un domicili de residència a Catalunya.

 

 1. Cada client obtindrà un número de soci, personal i intransferible. Per a identificar-se a botiga i aprofitar les seves avantatges, només serà necessari que indiqui el seu telèfon mòbil o DNI a caixa.

 

 1. El soci del CLUB FACIAL T’AJUDA obtindrà un conjunt d’avantatges i beneficis des del primer dia, que podrà utilitzar de forma intransferible i que seran les següents:

 

 • Acumulació del 0,5% de les seves compres. A cada compra que realitzi el soci del CLUB FACIAL T’AJUDA, acumularà el 0,5% del total del import que podrà descomptar a la següent compra. Aquesta informació apareixerà al ticket i podrà ser consultada a caixa.

 

 • Descomptes i cupons personalitzats, només per a socis del CLUB FACIAL T’AJUDA. Amb l’objectiu de seguir contribuint a l’estalvi i a la millora de l’experiència a les nostres botigues, els socis podran gaudir cada mes de promocions, descomptes i cupons exclusius a diferents categories (perfumeria, higiene, cosmètica, drogueria).

 

 • Cupó d’aniversari amb descompte de 3€. El CLUB FACIAL T’AJUDA vol celebrar l’aniversari dels seus socis amb un regal molt especial: un cupó de descompte de 3€ per a les seves pròximes compres, que podran gastar en un termini de 3 mesos. No bescanviable per diners.

 

 • Cupó de benvinguda amb descompte de 3€. El CLUB FACIAL T’AJUDA et dóna la benvinguda amb un descompte especial de 3€, que el soci rebrà només per fer-se soci del Club i que podrà utilitzar durant els pròxims 3 mesos des de la seva recepció. No bescanviable per diners.

 

 1. Per gaudir dels avantatges del CLUB FACIAL, serà necessari que el client sigui soci del CLUB FACIAL, així com que compri als establiments de Grup Bomari i que abans d’efectuar el pagament, s’identifiqui com a soci del CLUB FACIAL.

 

 1. El client del CLUB FACIAL, estarà sempre informat dels seus avantatges a través del correu electrònic, sms, web, xarxes socials o al seu punt de venda.

 

 1. Grupo Bomari es reserva la facultat d’afegir, modificar o eliminar les condicions que consideri pertinents en relació amb el CLUB FACIAL T’AJUDA, salvaguardant en tot cas els drets adquirits pel titular.

 

 1. Grupo Bomari es reserva el dret de cancel·lar les fiches d’aquells socis del CLUB FACIAL T’AJUDA, que no hagin fet compres durant un període continuat de 12 mesos, o bé que hagin fet un ús no apropiat o fraudulent del CLUB i de les seves condicions.

 

 1. El soci del CLUB FACIAL T’AJUDA podrà donar-se de baixa comunicant-lo a la botiga, o enviant un mail a marketing@perfumeriesfacial.com.

 

 1. Privacitat:
 • La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per a BOMARI S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat del soci en tot moment i de no demanar informació innecessària. A continuació, d’acord amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 2016/679, així com amb la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que demanem de vostè, explicant-li:

 

 • Qui es el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats demanem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant de temps els conservem.
 • A quin destinatari es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets

 

 • Responsable del Tractament:
 • Bomari, S.L.
 • CIF: B-08855843
 • Plaza del Nou nº 3
 • 08038 Barcelona
 • marketing@perfumeriesfacial.com

Dades Personals:

Dades personals fa referència a qualsevol informació o dada que pugui identificar-li directament (per exemple, el seu nom o cognoms) o indirectament (per exemple, el seu document nacional d’identitat). Les dades personals inclouen informació com el correu electrònic, direcció postal, telèfon mòbil, data de naixement, entre d’altres.

 

Aquestes clàusules de privacitat cobreixen totes les dades personals recopilades i utilitzades per Bomari, en el marc del servei d’alta al Club Facial T’ajuda.

 

Pel present, vostè garanteix que les dades personals proporcionades són certes i exactes i es compromet a notificar qualsevol canvi o modificació de les mateixes.

 

Qualsevol pèrdua o dany causat al Responsable del Tractament o qualsevol tercer mitjançant  la comunicació d’informació errònia, inexacte o incompleta al formulari d’alta com a soci, serà responsabilitat exclusiva del client.

 

 • Finalitats, legitimació i conservació del tractament de dades proporcionades a través del formulari d’alta com a soci al Club Facial T’ajuda:

Dades personals recollides: Per inscriure’s com a soci al Club Facial T’ajuda, deurà omplir un formulari amb el seu nom i cognoms, direcció i codi postal, dada de naixement, sexe, número de DNI, direcció de correu electrònic, número de telèfon mòbil i firma.

Finalitats: Les citades dades personals, es recullen per: (i) prestar-li el servei sol·licitat com a soci del Club Facial T’ajuda i (ii) oferir-li eventuals descomptes, promocions, cupons o ofertes personalitzades, entre altres, que puguin ser del seu interès, inclús per mitjans electrònics.

Legitimació: El seu consentiment exprés, la execució de la relació contractual amb vostè i l’interès legítim de Bomari.

Conservació: Les dades personals proporcionades al procés d’alta del Club Facial T’ajuda es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals.

Quan ja no necessitéssim utilitzar les seves dades personals, s’eliminaran dels nostres sistemes i registres o s’anonimitzaran per a què ja no puguem identificar-los.

 

 • Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-lo:

El subministrament de dades personals requereix d’una edat mínima de 18 anys, o en el, seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades son necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, pel que, si no ens els facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i la resta d’informació a les nostres bases de dades.

 

 • Destinataris de les seves dades:

Les seves dades son confidencials i no es cediran a tercers llevat de casos on existeixi una obligació legal.

 

 • Drets en relació amb les seves dades personals:

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

 

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per les finalitats per las que van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament per determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades als casos previstos a la normativa
 • Altres drets reconeguts a les normatives

 

 • On i com sol·licitar els seus drets:

Mitjançant un escrit dirigit al Responsable a la seva direcció postal o electrònica (indicades a l’apartat 9.1.), indicant la referència “Dades. Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació a la Agencia de Protección de Datos (agpd.es).