Llueix una pell bronzejada seguint aquests tips

L’estiu s’apropa i les nostres ganes de lluir una pell bronzejada també, per això avui et portem una sèrie de consells que no pots ignorar, pren nota!

ABANS DEL SOL

És important que cuidis de la teva pell abans d’exposar-la al sol, ja que el que facis determinarà el resultat.

Exfoliació: Exfolia el teu cos amb algun producte que tingui aquesta finalitat, podràs trobar tot tipus d’exfoliants a les nostres perfumeries, ja que a banda de productes líquids o en format mousse, tenim esponges i guants que s’utilitzen per aquesta finalitat. Com fer-ho? Molt fàcil, tant si ho fas amb un producte o amb un guant, fes cercles a la teva pell amb suavitat, preferiblement en direcció ascendent (des de baix i vas pujant).

Solars: No t’oblidis que has de fer servir protecció abans de exposar-te al sol, encara que ens vulguem bronzejar, no hem de ignorar el perill que comporta i que un bon solar amb factor de protecció és essencial! Aplica-ho per tot el cos, fent èmfasi en les zones on la pell és més sensible, com la cara, el coll o la zona del pit.

DESPRÉS DEL SOL

Tot i que el que hem de fer abans de prendre el sol és molt important, no t’oblidis de les cures de després, ja que ajudaran també la salut de la teva pell.

Recuperació: Després del sol la pell està irritada i no és un bon moment per depilacions, per fer servir productes amb massa alcohol o posar-nos roba ajustada. Deixa-la descansar i refresca-la amb una dutxa.

Hidratació: Una vegada hagis refrescat la teva pell i estigui neta de qualsevol resta de bàlsam solar, és hora d’hidratar-la. Una crema corporal i súper refrescant, seran els teus aliats perfectes per aconseguir una bona hidratació i per tant, un bronzejat perfecte!

No Comments Yet

Comments are closed