Perfumeries Facial sota el nom de Hermanos Martín quan Manuel Martín després d’emigrar del seu poble natal, es trasllada a Barcelona. Martín ja comptava amb experiència en el sector dels olis i els sabons, després d’haver treballat com a dependent amb el seu cosí. La seva primera botiga pròpia es va situar en el mercat de Santa Caterina i comptava amb clients de tot Barcelona i les ciutats confrontants causa de la seva importància.

sta caterina 1969

Manuel Martín comença la seva expansió i obre un dels primers establiments d’autoservei de tot Barcelona al carrer Creu Coberta 78.

Durant els següents anys s’evoluciona des del producte al major (a pes) a productes de venda envasats pel proveïdor.

hnos-martin c cubierta

Durant els anys 80 es passa dels productes d’olis i sabons a productes de drogueria i higiene personal i es consolida la marca Hnos Martín.hermanos-Martín-Logo

A Finals dels anys 90 s’incorpora a l’empresa la 2ª generació amb noves inquietuds empresarials i amb l’ambició de continuar creixent del que s’ha anat construint durant tots aquests anys.

logo_web

S’inaugura la primera botiga Perfumeries Facial a Sant Cugat del Vallès oferint un mix de producte on s’afegeix el producte de luxe i selectiu.

logo_300x300

Perfumeries Facial rep un reconeixement a la seva tasca de modernització dels punts de venda i la renovació de la imatge corporativa amb el Premi a la Iniciativa Comercial lliurat pel departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Perfumeries Facial compta amb 25 botigues distribuïdes per tota la província de Barcelona i celebra el seu 45 aniversari amb la nit de la bellesa anomenada Facial Party Night al Museu Marítim de Barcelona.

45_aniversari

A més, seguint amb la seva voluntat solidària realitza un donatiu a la Marató de TV3 d’enguany que està dedicada a les malalties del cor.

El Grup Bomari adquireix nou nous punts de venda de perfumeria i cura de la llar de l’empresa Alcañiz.

botiga

Perfumeries Facial passa a ser FACIAL, donant un salt cap als articles de luxe. El nou local està ubicat a Sant Cugat, un espai diafen i conceptual dedicat al benestar.