Gaudeix de l’estiu i del teu cabell

A l’estiu, la platja i la piscina són llocs on solem passar llargues hores i encara que sigui una manera d’amenitzar la calor, el nostre cabell pateix i es fa malbé a causa del sol, la sal o el clor. Però com volem que gaudeixis al màxim de les vacances sense preocupar-te, a continuació et donarem alguns trucs que faran que gaudeixis del teu dia d’estiu sense donar-li voltes al coco:

 

1. Oli de coco, un remei natural que podràs trobar en qualsevol supermercat i que realment notaràs. Just abans d’anar-te’n a la platja o la piscina, pentina bé la teva cabellera i aplica’t una mica d’oli de coco de mitjans a puntes, recull el teu cabell amb una goma de la forma que més t’agradi, ja sigui un monyo o una cua i, a punt per anar-te a fer un bany!

2.Mascareta reparadora, a l’igual que amb l’oli de coco, pots aplicar-la minuts abans d’exposar el teu cabell llargues hores al sol, al clor o la sal, encara que si ho prefereixes, pots deixar-la actuant tota la nit abans del teu dia de platja o piscina. Trobaràs una àmplia varietat de mascaretes en totes les nostres perfumeries, en botiga t’aconsellaran quina és la millor per al teu cabell o les teves preferències. També pots aplicar aquest producte just a l’arribar a casa, els resultats que s’obtenen amb l’ús de la mascareta són meravellosos si la poses després de rentar el teu cabell, un cop t’hagis dutxat. Deixa-la 1h i després renta el teu cabell, notaràs que ha tornat a ser suau i sedós.

3.Fes servir barret o mocador, sí! Com ho sents, així de fàcil. Si no et ve de gust empastifar el teu cabell d’oli o de mascareta, un barret o un mocador que tapi el teu cabell son una alternativa igual de vàlida per a  protegir-te del sol i de l’aigua, Anima’t, és una opció súper fashion.

No Comments Yet

Comments are closed