Perfumeries FACIAL celebra el seu 50è Aniversari amb una festa solidària de bellesa

 

Perfumeries FACIAL celebra la VIª edició de la Facial Party Night, una cita solidària amb la bellesa on estaran presents més de 30 marques internacionals de cosmètica, perfums i maquillatge. L’event serà el proper dijous 17 d’octubre al Museo Marítim de Barcelona. La cadena de perfumeries catalana, amb 38 botigues a la província de Barcelona, contribueix així a donar suport a la lluita contra el càncer de mama, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Càncer de Mama el 19 d’octubre.

Aquesta 6ª edició de la Facial Party Night, en què Perfumeries FACIAL celebra el seu 50è aniversari, s’inaugurarà amb la participació de Montserrat Vilalta Cambra, Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, i la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, sra. Montserrat Ballarin. A més, comptarà amb convidats reconeguts com la cantant Gisela Lladó, l’actriu Anna Moliner, la periodista Carme Barceló i l’actor Carles Francino, entre d’altres.

La Nit Rosa de la Bellesa, com també es coneix l’event, oferirà als més de 1.000 assistents prop de 50 activitats de bellesa, de la mà de grans firmes del sector com L’Oréal, Loewe, Anne Möller, Elisabeth Arden, Paco Rabanne, Shiseido o Max Factor. Una nit màgica on gaudir de tallers de cosmètica, manicura, perruqueria, tatuatges, masterclass de bellesa i moltes més sorpreses.

A més de l’event i coincidint amb el 50è Aniversari de l’empresa familiar, Perfumeries FACIAL ha inaugurat la seva flagship store, Beauty Market by FACIAL. Un nou model de perfumeria, inspirat en un mercat de bellesa, que ofereix una experiència 360º als seus clients, amb totes les novetats del sector i també serveis d’estètica, perruqueria i un laboratori per elaborar cosmètics. La botiga, amb 450 m2, està situada al cor de la ciudad, al carrer Gran de Gràcia número 50 de Barcelona.