La cinquena edició de la Facial Party torna a tenyir de rosa el Museu Marítim

Per cinquè any consecutiu, Perfumeries Facial ha omplert la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona amb la nit de la bellesa que es va celebrar el passat dijous 18 d’octubre. Aquest any el museu es va tornar a tenyir de rosa per celebrar la lluita contra el càncer.

Més de trenta marques de cosmètica i bellesa van oferir al miler de clientes de la cadena de perfumeries barcelonina les seves últimes novetats Un any més, Anne Möller va  torna a sorprende a la FACIAL PARTY NIGHT amb la seva nova línea de tractaments. Better va presentar la seva nova línea Brows and Lashes en primicia. De la mà de perruquers professionals, Henkel va presentar la seva nova gamma de productes d’estilisme, coloració i tenir cura capilar, SYOSS. Per la seva banda l’elegància de LOEWE va tornar a la FACIAL PARTY NIGHT amb el seu nou perfum, LOEWE SOLO ELLA, una fragància fresca amb personalitat pròpia i molt femenina, que enganxa només olorar-la.

Un any més ens van acompanyar les bloggeres més influents de moda, bellesa i cosmètica que tenen la Facial Party com un dels  esdeveniments solidaris ineludibles del seu calendari.

Amb la seva col·laboració i la participació de totes les persones assistents a l’acte, el concurs de selfies per compartir les imatges amb el hashtag #FacialParty2018 sorteja el pròxim 3 de novembre 25 lots gentilesa de les marques que van fer possible la quarta nit de la bellesa.

La clàssica nova edició

Aquest esdeveniment s’ha convertit ja en un clàssic en el món dels esdeveniments de bellesa de Barcelona. Un clàssic perquè se celebra anualment en el mateix mes, mateix espai, mateix tema … Però sobretot perquè, com a bon clàssic, mai ens cansem de repetir! Ens vam enamorar de la Sala Comillas del Museu Marítim de Barcelona, ​​a la 1º edició de la Facial Party Night, i des de llavors, aquest històric edifici de la ciutat acull, cada tardor, a més de 1.000 clientes i als grans marques de perfumeria selectiva; que ens visiten per presentar les seves novetats en tractaments, fragàncies i maquillatge.

La nostra força: la família

La Facial Party Night és la mostra de gratitut a les nostres clientes, però també és la celebració de la força d’una família, la família Martín. On gràcies a l’obstinació i determinació del Sr. Manuel Martín, fundador i pare de l’actual generació al càrrec de l’empresa, hem aconseguit transmetre i mantenir viva nostres més força: els valors familiars i el tracte proper i de proximitat amb els nostres clients.

El nostre esperit: 100% solidari

La nit rosa de la bellesa és un esdeveniment d’esperit 100% solidari, on l’objectiu és col·laborar amb l’AECC (Associació Contra el Càncer) en la lluita contra el Càncer, recaptant fons per donar suport al finançament de projectes d’investigació oncològica.

A l’octubre se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, i per aquest motiu se celebra anualment la Facial Party Night; per així poder ajudar a difondre entre les dones el coneixement d’aquest tipus de càncer i de la importància de les revisions mames i visites mèdiques periòdiques.

El Grup Bomari col·labora en la lluita contra el càncer mitjançant aquest esdeveniment, però també durant tot l’any donant suport altres esdeveniments amb la finalitat que generin suports a projectes contra el Càncer.