La tercera edició de la Facial Party supera totes les expectatives

Per tercer any consecutiu, Perfumeries Facial ha omplert la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona amb la nit de la bellesa que es va celebrar el passat dijous 20 d’octubre.

Més de trenta marques de cosmètica i bellesa van oferir al miler de clientes de la cadena de perfumeries barcelonina les seves últimes novetats.

Cal destacar l’espectacular photocall que va muntar JUICYCOUTURE, amb divertides activitats per presentar la seva nova fragància femenina VISCA LA JUICY ROSÉ. una subtil fragància floral que destil·la sensualitat femenina i que t’enamora a l’instant.

Per altra banda, LOEWE ens va presentar la novetat 001 WOMAN i 001 MAN, Yves Saint Laurent va celebrar amb nosaltres el segon aniversari del gran èxit BLACK OPIUM EAU DE PARFUM i  BIOTHERM va presentar les novetats de la marca en la cura de la pell assessorant a les clientes de forma personalitzada.

La festa, de caràcter benèfic, va destinar tots els beneficis a l’Asociación Española Contra el Cáncer.

Un any més ens van acompanyar les bloggeres més influents de moda, bellesa i cosmètica que tenen la #FacialParty com un esdeveniment ineludible del seu calendari.

Amb la seva col·laboració i la participació de totes les persones assistents a l’acte, el concurs de selfies per compartir les imatges amb el hashtag #FacialParty2016 sorteja el proper 31 d’octubre cinquanta lots gentilesa de les marques que van fer possible la tercera nit de la bellesa.

Perfumeries Facial Hnos Martín és una cadena de perfumeries catalanes amb més de 35 botigues distribuïdes per la província de Barcelona. Va començar com una empresa familiar i s’ha convertit en una selecta marca consolidada gràcies a un procés d’adaptació a les noves tendències del mercat.