La quarta edició de la Facial Party tenyeix de rosa el Museu Marítim

Per quart any consecutiu, Perfumeries Facial ha omplert la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona amb la nit de la bellesa que es va celebrar el passat dijous 19 d’octubre. Aquest any el museu es va tenyir de rosa per celebrar la lluita contra el càncer.

Més de trenta marques de cosmètica i bellesa van oferir al miler de clientes de la cadena de perfumeries barcelonina les seves últimes novetats.


Cal destacar l’espectacular photocall que va muntar JUICYCOUTURE, amb un pont inclòs La marca va traslladar fins al Museu Marítim de Barcelona un trosset del seu univers rosa per presentar Viva la Juicy Glacé inspirat en el món del gel i la seva bellesa; amb notes refrescants com la mandarina congelada, fulles de cassis fresques i sorbet de pera.

Per altra banda, RIMMEL va oferir classes exprés de maquillatge de Smokey Eyes, Yves Saint Laurent va portar un espai dissenyat per viure una experiència totalment YSL amb fragàncies, tractament i novetats de color. Per la seva banda, BIOTHERM va crear una zona d’experiències amb les novetats de tractaments facials i corporals de la marca.


La festa, de caràcter benèfic, va destinar tots els beneficis a l’Asociación Española Contra el Cáncer.

Un any més ens van acompanyar les bloggeres més influents de moda, bellesa i cosmètica que tenen la #FacialParty2017 com un esdeveniment ineludible del seu calendari.

Amb la seva col·laboració i la participació de totes les persones assistents a l’acte, el concurs de selfies per compartir les imatges amb el hashtag #FacialParty2017 sorteja el pròxim 3 de novembre 15 lots gentilesa de les marques que van fer possible la quarta nit de la bellesa.

Perfumeries Facial Hnos Martín és una cadena de perfumeries catalanes amb més de 35 botigues distribuïdes per la província de Barcelona. Va començar com una empresa familiar i s’ha convertit en una selecta marca consolidada gràcies a un procés d’adaptació a les noves tendències del mercat.