Aconsegueix el teu look de nit by L’ORÉAL PARIS

Ara que comença un any nou i segur que t’esperen molts events i festes, t’agradaria maquillar-te com una professional? No et preocupis,L’Orèal t’ha preparat una guía molt fácil amb 4 senzills passos per a que brillis més que mai en aquesta nova etapa.

PAS 1:

Exfolia el teu rostre, aplica la teva crema hidratant i deixa passar uns minuts per a que la pell l’absorbeixi.

Tria la base de maquillatge que millor s’adapti al teu to amb la nova gamma d’Accord Parfait. Aplica la base amb la brotxa per aconseguir un acabat més polit i professional. A més que es fondra perfectament a la teva pell, també notaràs com la fòrmula renovada d’Accord t’aportarà una extra hidratació i lluminositat.

 

PAS 2:

A continuació, tapa i dissimula imperfeccions amb More Than Concealer de L’Orèal Paris aplicant el producte sobre la zona de la ullera.

Posteriorment, il·lumina el teu rostre aplicant un parell de gotes de Glow Mon Amour a tots dos costats de les temples, a la part alta del pómul i al septe nasal, així com al llagrimal per aconseguir un toc de brillantor extra.

 

PAS 3:

Per obtenir el millor look de festa, destacar els ulls juga un paper essencial. Comença definint les teves celles amb Unbelieva’Brow.

Continua aplicant la teva ombra Color Queen en tons foscos sobre les teves parpelles. Combina-ho amb un to nacrat disponible a la mateixa gamma i acaba amb un to més clar sota l’arc ciliar. Recorda difuminar les ombres al aplicar-les per aconseguir un efecte ”smokey eye”.

A continuació, ajuda’t de la plantilla de l’eyeliner Flash Cat Eye per a dibuixar un delineat perfecte mantenint la simetría als dos ulls.

Acaba definint la teva mirada d’impacte aplicant la màscara Paradise. Aplica-la des de l’arrel i en forma de zigzag sobre les teves pestanyes superiors i inferiors per aconseguir un volum extraordinari.

 

PASO 4:

Per a finalitzar, res més incònic i afavoridor que uns llavis vermells mat. Gràcies al teu labial Rouge Signature ”I’m worth it”, el teu color es manté intacte tota la nit.

No Comments Yet

Comments are closed