Com cuidar la pell a l’hivern

L’hivern és una época fantàstica, respires aire fresc, t’abrigues i trobes mil excuses per quedar-te a casa amb el teu pijama i per què no, aprofites aquell dia de congelació màxima per posar-t’hi una mascareta ultra hidratant, fent d’aquell dia el TEU DIA. Però, saps realment com cuidar la teva pell a l’hivern? Quan baixa la temperatura, la teva pell pot patir més que a l’estiu, perquè perd la hidratació, surten vermellors… i tot això ho podem evitar amb aquestes recomenacions fàcils que pots trobar a continuació.

Allibera la teva pell de totes les impureses. El primer pas sempre és la neteja, abans d’aplicar cap producte hem de netejar la pell en profunditat. Pots fer servir el teu sabó o gel de neteja facial i aplicar-lo al teu rostre realitzant petits moviments circulars. A continuació, ja pots aclarir la teva pell amb aigua tèbia i… comencem!

Moment mascareta ON. Aprofita per utilitzar una d’aquestes mascaretes súper hidratants, però abans és recomanable exfoliar la teva pell, i així segur que multipliques l’efectivitat de la hidratació. Si ja vols convertir casa teva en un spa, no t’oblidis d’una música relaxant, unes espelmes, una llum tènue…

L’ordre sí altera el resultat final. Després de la hidratació, és el moment d’aplicar el tònic, el serum, el contorn d’ulls i la teva crema… en general, tots aquests productes que seria genial que poguessis utilizar cada dia per mantenir la teva pell radiant. Com deiem, és molt important que apliquis tots aquests productes en l’ordre correcte, i per això no cal que llegeixis la lletra petita de cada crema que tinguis a casa. Hi ha un principi bàsic que et servirà per sempre més: aplica els productes de més fluid a menys. Ja pots agafar un disc de cotó o amb una tovalloleta seca i aplicar el tònic primer, fent com copets sense pressió sobre la teva pell, després vindrà el serum i, a continuació, el contorn d’ulls i el de llavis. Per acabar la rutina, la crema és l’últim pas, pots aplicar-la i de ben segur que sents els efectes positius a la teva pell.

I ara un altre cop! L’èxit d’aquesta senzilla rutina facial és que la posis en pràctica, com a mínim, un cop a la setmana. És imprescindible que cuidem la nostra pell, ja que també necessita que la mimin.

No Comments Yet

Comments are closed