AVANTATGES Club

Amb el CLUB FACIAL T’AJUDA, disfruta des del primer minut de tot el que més t’agrada, i de forma totalment gratuïta! Un univers de possibilitats que podràs gaudir durant tot l’any, de la forma que millor s’adapti a les teves necessitats.

100% ESTALVI

Cada vegada que compris, acumularàs diners que podràs utilitzar a les properes compres, tu tries el moment! A més, comptaràs amb descomptes i ofertes a totes les seccions, des d’higiene personal, cura de la llar, cosmètica o maquillatge fins a tractaments i fragàncies.

100% PROMOS EXCLUSIVES

Solament per ser soci del Club, podràs accedir a promocions exclusives on podràs obtenir regals especials per les teves compres i moltes sorpreses cada mes. Pel teu aniversari, t’enduràs un xec regal de 3€, que podràs utilitzar en qualsevol compra.

100% EXPERIÈNCIA

Seràs el primer en conéixer les nostres novetats, promocions i totes les activitats de bellesa que tindrem a les nostres botigues. Així podràs apuntar-te de forma gratuïta a sessions de tractaments personalitzades, anàlisi de la pell, classes de maquillatge, tallers de cosmètica i moltes més propostes.

Avantatges CLUB FACIAL T'AJUDAAvantatges CLUB FACIAL T'AJUDA
EMPORTA'TGUANYA
CELEBRAAvantatges CLUB FACIAL T'AJUDA