CH MEN PRIVÉ SENSUALITAT MASCULINA

Amb la sensualitat i l’encant que evoquen, els mons de CH Men Privé i CH Carolina Herrera conformen un duo inconfusible. Clàssics i atemporals, alhora que moderns i embriagadors, són les dues fragàncies que defineixen l’elegància, el luxe i la passió. La seva és una seducció envoltant.

CH Men Privé és fumada i sumptuosa, amb matisos càlids i especiats. L’home CH Men Privé posseeix un encant irresistible i sap com causar impressió perquè el seu gust impecable és el que el diferencia dels altres.CH_MEN_PRIVE

En CH Men Privé les notes càlides i sumptuoses de whiskey i cuir sobresurten. Esplèndid,elegant i un punt atrevit, la fascinació que provoca és inevitable. El segueixen notes inicials dels cítrics frescos i àcids que desprèn l’aranja, al qual puntuen matisos de lavanda gelada, cardamom, sàlvia i farigola vermell. Per acabar, l’aroma de benjuí i l’elusiu de fava tonka romanen a la pell.

Tal i com l’home CH Men Privé, es tracta d’una fragància atemporal encara que moderna, de seductora masculinitat impossible de resistir.

Una sola mirada al disseny dels flascons per a les dues fragàncies ens explica tota una història. El distingit pot de CH Men Privé s’inspira en una elegant petaca. En l’acabat negre lacat i les insinuacions de càlid daurat reflecteixen l’home CH Men Privé: chic, masculí i fort.

No Comments Yet

Comments are closed