Adéu a l’acrílic! Fes-ho sola a casa

Tot i que sembla que el confinament està més a prop d’acabar, a moltes de nosaltres ens ha sorprès aquesta quarantena amb les ungles acríliques o l’esmaltat semipermanent i és que, en una situació normal, és molt possible que haguéssim anat a un saló d’estètica, com els que per cert, tenim en algunes de les nostres botigues! En breu informarem de les dates per poder demanar cita, podràs trobar la cabina d’estètica més concretament en les següents Perfumeries FACIAL:

  • Sant Cugat (c/Santa Maria, 9).
  • Terrassa (Centre Comercial Parc Vallès).
  • Barcelona (c/Gran de Gràcia, 50).
  • El Masnou (Plaça Nova de les Dones del Tèxtil, 4).

 

I encara que sabem que queda poc per veure’ns de nou, cosa que desitgem moltíssim però amb precaució, i arreglar-nos la manicura, tranquil·la perquè retirar l’acrílic o l’esmalt semipermanent a casa no és tan complicat com creus. A continuació, t’expliquem pas a pas, com ho has de fer, és d’allò més senzill:

 

PAS 1:

Llima les ungles per treure alguna capa d’esmalt, així després et resultarà més fàcil la resta del procés. Si tens algun brillant enganxat a la teva ungla, aquest és el moment de treure’l, amb molta cura.

 

PAS 2:

Amb un tallaungles o alguna eina similar, cosa que podràs trobar en totes les nostres perfumeries, talla les ungles a l’altura del dit, com més curtetes les deixis, més senzill serà retirar-les.

PAS 3:

Prepara paper d’alumini, cotons i acetona. A continuació, mulla un cotó amb acetona i embolica la teva ungla, després cobreix-lo amb un tros de paper d’alumini. Embolica cada un dels teus dits i deixa-ho actuant entre 12 i 15 minuts, no et passis amb el temps ja que l’acetona és un producte que pot irritar la pell.

 

PAS 4:

Retira el paper d’alumini i el cotó de les ungles, en el cas de ser esmalt semipermanent, és probable que ja t’hagis desfet de gairebé tot, però si es tracta d’acrílic, hauràs de fer servir una llima per rebaixar les capes que hagin pogut quedar a la teva ungla.

 

Un consell que et donem és que si no aconsegueixes treure-te’l a la primera, no segueixis insistint, les ungles es poden afeblir massa, espera un parell de dies o fins i tot una setmana per tornar a intentar-ho, segur que llavors, et quedaran unes ungles perfectes.

No Comments Yet

Comments are closed